Coaching/Training

Voor wie?

Ik bied coaching aan kinderen, jonge meiden en vrouwen. Welke vraag je ook hebt, welk probleem je ervaart, in welk hokje je zit of waar je in vastloopt je bent welkom! Als je anders wil leren omgaan met je gedachten, wil leren leven naar de waarden die je hebt en de bereidheid hebt om hieraan te werken ben ik je coach. Jij staat centraal binnen de coaching. Elk persoon is uniek en elk traject dus ook. Dat maakt dat ik van tevoren niet weet hoeveel sessies er zullen zijn. De een heeft voldoende handvatten na 4 sessies en de ander na 10. Alles gaat in overleg!

Uiteraard vraagt een coachingstraject met kinderen om een heel andere aanpak dan een traject met een volwassene of een jongere. Het is altijd maatwerk. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ik werk met Acceptance and Commitment Therapy met als ultieme doel: Psychologische flexibiliteit (zie werkwijze).

Aanbod

Kindercoaching:

Iedere ouder wil dat zijn kind gelukkig is. Soms is dit (tijdelijk) niet het geval. Je kind heeft last van angsten of piekert heel veel. Hij maakt ruzie of trekt zich juist terug, driftbuien, juist heel druk, onverklaarbare pijn in zijn buik, moeite met vrienden maken of zit gewoon niet lekker in zijn vel. Ik bied coachingstrajecten voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Opvoedcoaching:

Weet je even niet hoe je weer die leuke en gezellige moeder kan zijn? Iedere dag strijd met je kind(eren)? Ben je doodmoe? Wil je kind niet luisteren? Heb je alles al geprobeerd en loop je vast? Heb je het gevoel dat je de grip kwijt bent op je kind(eren)? Lastige puber? Voel je je boos/onmachtig en heb je het gevoel dat je aan het mopperen bent? Ik bied coaching op basis van diverse opvoedingsvragen.

Jongerencoaching:

Als je als kind ouder wordt, spelen ineens andere onderwerpen een rol binnen je leven. Weet je het even niet meer? Heb je een probleem of loop je vast? Wil je weten waar jouw talenten liggen? Wil je werken aan je toekomst maar weet je niet hoe? Voel je je onzeker of angstig of ben je steeds aan het piekeren? Heb je problemen met autoriteit? Voel je je eenzaam? Ben je vooral boos? Heb je andere problemen? Geen idee waar je kan aankloppen? Ik ga met jou kijken naar hoe jij je leven wil invullen, welke waarden je hebt en hoe je dat dan kan doen.

Vrouwencoaching: 

Zit je met je handen in het haar? Vindt je het lastig om alle rollen te vervullen; moeder, partner, werknemer en vriendin? Innerlijke rusteloosheid? Doe je nou eigenlijk wat je echt leuk vindt? Voel je je angstig, onzeker en/of pieker je veel? Omgaan met de druk die je voelt vanuit de maatschappij? Vindt je jezelf geen leuke moeder meer? Voel je je boos of onmachtig? Gevoel dat je geleefd wordt? Ik ga samen met jou op zoek naar de waarden die je hebt in het leven en wat voor jou belangrijk is, hoe je hier naartoe kan werken om zo weer dichter bij jezelf (en je gezin) te komen.

Top