Wat mag je verwachten?

''Alles wat je aandacht geeft groeit''

Ik werk op basis van respect en vertrouwen. Als coach en trainer wil ik dat je je veilig, gezien en gehoord voelt. Alleen als je je goed voelt en de ruimte krijgt om te zijn wie je bent en wil zijn, kan er sprake zijn van ontwikkeling, groei en worden leermomenten gecreëerd. Je mag denken wat je wil en voelen wat je voelt! Ruimte om te leren en kennis op te doen lukt het beste bij ontspanning. Ook humor en plezier maken behoren tot mijn ''way of life''. Openheid, transparantie en het ''zeggen wat je doet en het doen wat je zegt'' principe vind ik belangrijk. Ik luister, neem je serieus en werk aan haalbare en realistische doelen.

De coaching en training is gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy zie kopje 'werkwijze'. Psychische flexibiliteit creëren is hierbij het hoofddoel. Mijn uitgangspunt is ''alles wat je aandacht geeft groeit''. Ook vanuit ACT sluit dit goed aan. Het kijken naar wat belangrijk is voor jou in jouw leven is veel interessanter dan gaan graven naar waar je klachten vandaan komen en een analyse gaan maken van je verleden. Binnen ACT is het niet zo van belang waar die klachten vandaan komen, maar meer het proces staat centraal. Hoe ga je om met je klachten? Wat doe je eraan/ermee? Waar loop je tegenaan? Wat overigens niet wil zeggen dat de klachten niet serieus genomen worden. De pijn en het lijden is er wel degelijk.

Sport en bewegen gebruik ik graag als onderdeel van de coaching. Dat draagt bij aan het creëren van psychische flexibiliteit en aan je algemene welbevinden. Uiteraard sta jij voor mij centraal en volg ik jou in de dingen die je graag zou willen en waar je graag verandering zou willen zien. Het is maatwerk.

 

Top